Afbeelding van sporter, resultaat van sport en toewijding

Vasthouden en niet loslaten!

We hebben te veel. Van alles. Teveel aanbod van eten, van vermaak, afleiding en verleiding. Iets kiezen en er volledig voor gaan wordt zeldzaam. Wat als… Wat als er iets beters is. Iets leukers. Iets snellers. The fear of missing out. Als ik dit kies, dan moet ik iets anders laten. Dat klopt, maar is dat erg? Wat als je resultaat wilt bereiken? Dan moet je hier energie/tijd/geld in steken en andere dingen hier voor laten. Dit vraag toewijding, maar de resultaten zijn vaak het mooist. 

Even het bruggetje naar sport en gezondheid. Elke keer een beetje beter. Kleine stappen en dit volhouden geeft over de lange termijn ontzettend veel resultaat. 

Met sporten beginnen met een lege stang. Bovenstaand een foto van een sporter bij Farm Fit Training. In oktober 2020 begonnen en nog nooit aan krachttraining gedaan. Out of shape, overgewicht en niet blij met hoe hij er uit zag. Hij komt elke week 2 keer sporten. Heeft zijn voeding aangepast en deze levensstijl is voor hem nu normaal. Hij voelt zich beter, sterker en gezonder dan ooit. Deze week deadlift hij 130 kg voor meerdere herhalingen. Elke week iets verzwaren of iets meer herhalingen. Kleine stapjes geven op termijn veel resultaat. En vergeet niet te genieten van het proces 🙂

Wanneer start jij?