Individuele training

Krachttraining onder begeleiding zonder pottenkijkers en toeschouwers. Concrete doelstellingen en maandelijkse voortgang inbegrepen.

Drukke sportscholen zijn niet voor iedereen

 

Wel sterker worden, maar geen zin in een overvolle gym met ingewikkelde apparaten? Dat snappen we. Het is logisch dat je een sterk lichaam wilt bouwen en dat je daar hulp bij kan gebruiken. Bij Farm Fit Training krijg je begeleiding en de nodige expertise.

Trainen onder 1-op-1 begeleiding is een betere oplossing.

 

Individuele kracht­training

 

Of je nou van een blessure herstelt of gewoon onder begeleiding je kracht wil vergroten: met 1-op-1 training bereik je het meeste. Met behulp van een ervaren trainer werk je wekelijks aan je doelen.

Elke week een stukje sterker, dat is waar we naartoe werken. Het opbouwen van meer kracht staat centraal in onze trainingen. Je duwt, tilt en sleept zware dingen. En elke keer een beetje meer.

 

Hoe gaan we te werk?

 

1. Neem contact op

Stuur ons een mail of appje. Je krijgt vaak dezelfde dag nog antwoord. We stellen je wat vragen zodat we een goed beeld krijgen van je doelen en motivatie.

2. Intakegesprek

We plannen een gesprek met je in. Dit mag telefonisch, maar onze voorkeur is altijd om een fysieke afspraak te maken. Dat praat makkelijker en zo leren we elkaar beter kennen.

3. Aanbod

Aan de hand van ons gesprek doen we je een aanbod om te komen trainen. Hier kan je gerust een aantal dagen over nadenken.

4. Beslissing

Nu is het aan jou om te beslissen of je fysiek sterker gaat worden.

5. Trainingsprogramma

Heb je de keuze gemaakt om aan jezelf te werken? Mooi, dan verwelkomen we je bij Farm Fit Training.