Over Farm Fit Training

Wij bouwen sterke mannen. Duidelijker kunnen we het niet maken. Bij ons vind je geen deftige woorden of gehypte uitspraken, maar directe taal. Farm Fit Training maakt de Nederlandse man weer sterk. Ongeacht leeftijd en achtergrond.

ONZE MISSIE

 

Mannen doen niet meer waarvoor ze gemaakt zijn. Van oudsher waren mannen fysiek sterk en in staat om lichamelijk zware taken op te pakken. Dankzij technologie en modernisering zitten we tegenwoordig meer achter een bureau en gaan we fysieke taken zoveel mogelijk uit de weg.

Daarmee gooien we als mannen onze potentie weg. En dat is zonde, want het mannelijk lichaam kan ontzettend veel kracht opbouwen. Daarom zijn we bij Farm Fit Training gecommitteerd aan het sterker maken van de Nederlandse man.

ONZE VISIE

 

Bij Farm Fit Training bouwen we een community van sterke mannen. We zien het als onze plicht om de Nederlandse man weer terug te brengen naar zijn ware aard: fysiek sterk, mentaal stabiel, en krachtig in het leven.

De komende jaren focussen we ons op een community waar we via discomfort en gezamenlijke groei werken aan een sterker Nederland. Hoe doen we dit?

 

  • Fysieke uitdagingen
  • Krachttraining
  • Ondersteuning en coaching
  • Gezond voedingsadvies
  • Seminars en speciale trainingen

OVER WIM DE JONG

 

Als eigenaar van Farm Fit Training help ik mannen om krachtiger in het leven te staan. Ik ben opgegroeid op een boerderij, waar ik nu nog steeds woon en tevens de trainingslocatie van Farm Fit Training.

Tot een paar jaar geleden werkte ik nog in de autobranche, maar krachttraining en fysieke inspanning zijn altijd al onderdeel van mijn leven geweest. Inmiddels heb ik flink wat ervaring opgedaan met Strongman-wedstrijden, personal training, vechtsporten en crossfit.

Met Farm Fit Training maak ik mannen tussen de 30 en 50 sterker dan ze ooit zijn geweest.

Ik ben getrouwd met Jo-Anne en vader van drie jonge kinderen: Nora, Aron en Gideon.

CONTACT EN INTAKE

 

Benieuwd geworden naar de trainingsmogelijkheden bij Farm Fit Training? Of heb je simpelweg vragen voor ons team? Neem dan vooral contact met ons op.

Mail ons of neem contact op via Whatsapp met Wim. Vaak ontvang je dezelfde dag nog antwoord. We zien je bericht tegemoet.

Farm Fit Training
Kortenhoevendijk 18
4128 LZ Lexmond

+31 (0)6 43 49 42 71
info@farmfittraining.nl

Farm Fit Training

Kortenhoevendijk 18
4128LZ Lexmond