Farm Strong Men groeps­training

Sterker worden met gelijkgestemden. Train samen met andere mannen en sluit je aan bij een community waarin gezonde competitie en gezamenlijke groei centraal staan.

Krachttraining hoeft geen solo sport te zijn

 

Sport is een verbindende factor voor veel mannen. Bij fitness en krachttraining is dit ook het geval, mits je met gelijkgestemden traint.

Sterker worden deden we van oudsher namelijk altijd in groepsverband. Met de Farm Strong Men Groepstraining train je in kleine groepen aan je fysieke kracht.

 

Een community van sterke mannen

 

Kracht opbouwen zit ‘m niet alleen in spiermassa. Gezonde mannelijke competitie en de band die je met elkaar opbouwt zijn minstens zo belangrijk. Jullie hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen: sterker worden in elk aspect van het leven.

Binnen de Farm Strong Men Groepstraining bieden we een thuisbasis voor mannen die meer uit het leven willen halen. Zowel op het gebied van fysieke kracht als mentale gesteldheid. Sluit je aan bij een groep van gelijkgestemden en creëer een community van sterke mannen

 

Hoe gaan we te werk?

 

1. Neem contact op

Stuur ons een mail of appje. Je krijgt vaak dezelfde dag nog antwoord. We stellen je wat vragen zodat we een goed beeld krijgen van je doelen en motivatie.

2. Intakegesprek

We plannen een gesprek met je in. Dit mag telefonisch, maar onze voorkeur is altijd om een fysieke afspraak te maken. Dat praat makkelijker en zo leren we elkaar beter kennen.

3. Aanbod

Aan de hand van ons gesprek doen we je een aanbod om te komen trainen. Hier kan je gerust een aantal dagen over nadenken.

4. Beslissing

Nu is het aan jou om te beslissen of je fysiek sterker gaat worden.

5. Trainingsprogramma

Heb je de keuze gemaakt om aan jezelf te werken? Mooi, dan verwelkomen we je bij Farm Fit Training.