Wim van Farm Fit Training

Overgewicht

Nieuwe cijfers laten zien dat in 2020 er een enorme toename was in het aantal gevallen van overgewicht. In de leeftijd van 35 tot 49 jaar heeft 52% van de mannen overgewicht, en in de leeftijd van 50 tot 64 heeft maar liefst 64% van de mannen overgewicht. Dit is met recht een epidemie die steeds groter wordt, maar waar vaak de ernst niet van wordt ingezien.

Het gemak waarmee wij kwalitatief slechte en zwaar bewerkte voedingsproducten kunnen kopen is de laatste tijd steeds groter geworden. In de lockdown periodes hebben bedrijven als thuisbezord.nl en de bekende fastfood ketens enorme winsten gedraaid. We moesten thuis blijven, wat de motivatie om te bewegen ook niet ten goede kwam. Dit resulteert in een zieke en afhankelijke bevolking. Nu de restaurants en terrassen weer open gaan, zal iedereen in willen halen wat ze afgelopen maanden niet hebben kunnen/mogen doen. Ook dit zal niet bijdragen aan de gezondheid in Nederland.

Ik hoop dat we met zijn allen kunnen inzien dat we onze gezondheid in eigen hand hebben en dat we deze epidemie zelf kunnen stoppen. Genieten mag, maar besef dat wat je in je mond stopt de fundering legt van hoe jou lichaam is opgebouwd. 

Ben jij nou zo’n gemiddelde Nederlander die 5,6 kilo is aangekomen en wil je dit weer kwijt? Ik help graag om je weer in een strak lichaam te krijgen, zodat je deze zomer weer je shirt uit durft te doen op het strand 🙂

Wil je meer informatie over hoe ik jou hierbij kan helpen, laat het me weten.